МАЛО ПОЗНАТА ВЕРЗИЈА ПЕСМЕ БРАНКА ЋОПИЋА МАЛА МОЈА ИЗ БОСАНСКЕ КРУПЕ (Прилози за књижевност, језик, историју и фолклор, 2023)
У раду објављујемо концепт верзије песме Бранка Ћопића „Мала моја из Босанске крупе” који се чувају у његовој заоставштини у Архиву Српске академије наука и уметности.