АЛМАНАХ 1941–1944: ХРОНИКА И УМЕТНИЧКА ЗБИРКА ОСНАБРИЧКИХ ЛОГОРАША (Прилози за књижевност, језик, историју и фолклор, 2024)
Официри и војници Краљевине Југославије који су интернирани у заробљеништво у официрски логор Офлаг VI C и Офлаг VI D у Оснабрику, у Немачкој, током Другог светског рата, организовали су активан културни и академски живот. Кулминација и рекапитулација вишегодишњег рада био је калиграфски израђен и богато илустрован рукопис, који су назвали „Књижевна група Офлага VI c/d. Удружење ликовних уметника Офлага VI c/d, Алманах 1941–1944”. У раду је представљен историјат, садржај и одлике овог рукописног логорског сведочанства српских, јеврејских и југословенских заробљеника.