(untitled) (Prilozi za književnost, jezik, istoriju i folklor, 2023)
У раду објављујемо до сада у науци непознат извештај Оцењивачког добра Српске краљевске Академије о роману „Сеобе”, за који је Милош Црњански добио награду из Задужбине Љубомира М. Михаиловића 1929. године.