(untitled) (Prilozi za književnost, jezik, istoriju i folklor, 2023)
После занимљивих разговора са својим течом Милошем Црњанским, који му је једном приликом објаснио да је при писању Сеоба користио и податке из успомена ауторових деде и прадеде, аутор се упустио у пажљиво читање успомена и у њима пронашао детаље који су потврдили оно на шта му је Милош скренуо пажњу. Аутор је припремио табеларни приказ у коме су представљени изводи из успомена наспрам цитата из Сеоба.