(untitled) (Prilozi za književnost, jezik, istoriju i folklor, 2023)
У раду „Српско поданство Јована Дучића“ се, на основу докумената – службене евиденције, разматра питање, до сада неразјашњено, које се односи на Дучићево добијање држављанства – поданства Краљевине Србије. Разјашњење тога питања од важности је за успостављање прецизне Дучићеве биографије везане за почетак његове дипломатске каријере.