(untitled) (Prilozi za književnost, jezik, istoriju i folklor, 2023)
У раду објављујемо концепт верзије песме Бранка Ћопића „Мала моја из Босанске крупе” који се чувају у његовој заоставштини у Архиву Српске академије наука и уметности.