ДА ЛИ ЈЕ КОМПОЗИТОР ПЕТАР КОЊОВИЋ ПРЕВОДИО ПЕСМЕ ШАНДОРА ПЕТЕФИЈА? (Prilozi za književnost, jezik, istoriju i folklor, 2023)
У кратком прилогу аутор је поставио питање о ауторизацији превода две кратке песме мађарског песника Александра Петефија на српски, које су у текућим библиографијама потписане са П. К, а библиограф је дао могућу разрешницу са П(етар) К(оњовић). У даљем тексту прилога дато је потпуно разрешење тог питања.